Ny karriar!

I gar var jag som sagt pa UNIBET i Wimbeldon! Dar traffade jag en bastant (120kg) norrman, i joggingbyxor och aldeless for mycket snus, detta var min bliviande kompanjon, Tjertil. Ah vad jag tykcer om norska och norrman!

Iallafall, dom berattade lite om jobbet och Tjertil, sa att det inte var nagaon dresscode... haha
Sa idag 14.30 ska jag dit och prata med ett pokerproffs, som jag tror ar svensk, Fredirk och traffa en finsk tjej som heter Johanna, som ska ringa till finland, jag daremot ska ringa till Norge. Vi ska alltsa ringa till sanna som har spelat pa Unibet, men nu slutat. (Forhoppningsvis inga spelmissbrukare, som har gatt manader i terapi) Jag har inga masten (att jag maste fa tillbaka ett visst antal) och har en fast timlon pa £8.5 vilket ar himla bra.

Efter intervjun sa akte jag till camden for lite onsdagsol med Becca, Hanna och Sanne.

I morgon kommer Mamma och Johanna!

SNO

I gar snoade det i London. Sadar jattestora cornflakesflingor, da var vi ute i bygden pa IKEA, lagligt nog sa hade tunnelbanan slutat ga nar vi skulle hemoch det ar ett himla halla att ta sig hem (gillade smalandskan dar) Pa Ikea at vi iallafall kottbullar, graddsas, lingon och POMMES (potatisen var slut) blev hiimla besviken och kansde riktigt hur Ingvar Kamprad blev besviken pa dom, KOKA NY POTATIS! Kalle at saklart 20 kottbullar, pommes sas linogon, en kanelbulle och daimtarta, jag nojde mig med 10 kottbullar och 2 lussebullar och kaffe. Sen kopte jag sill och knackebrod, ost och godis i svensk-shoppen. LOKSILL aaaahh vad gott.

Innan allt detta ringde en Mikael Sundelin till mig, och idag ska jag pa intervju pa Unibet, om det gar vagen sa sa jag ringa till Norge :) Kjempe!!! (antagligen till Sverige med) Inte nog med det, Mikael fragade i slutet om jag kande Jorgen Stenholm (min farfar) seglaren som ar (var) rormorkare fran Kalmar. Jag sa att det gjorde jag, men han var dod, hans pappa eller vem det nu var har seglat med honom iallafall. Nar jag sedan ringde pappa och berattade, blev han eld och lagor och trodde jag skulle borja jobba med gubarna Sundelin. (riktigt sa bra var det inte)

Idag ska jag kopa ny klader, eventuellt, eftersom Kalle har fort for sig att man maste vara "smart" kladd  dvs "finkladd"....
plus att ett par av mina skor gick sonder igar, sa jag ska ner till Holloways Nags och kanske Camden.
Kalle ar hemma fran jobbet idag, sa jag hoppas han foljer med.

Har lite bilder, men den har datan vill inte lagga in dom, det far vanta

HEJA KALMAR FF,  IKVALL!!!

fredag


Har ar jag lite gladare, i min nya KFF-troja jag fatt av Kalle


Ah blev inte glad igar nar jag insag att jag raderat mitt engelska cv. Blev annu mindre glad idag nar jag inser att jag inte har det spratat nagonstans har i London, inte Kalle heller... fan
Hoppas att lilla sota syster kan hitta det, men hon ar antagligen i Skane, skit. Idag ska hela klanen Stenholm pa bondfest (om alla kommer) jag vantar spant pa bilderna fran det. Igar var jg lite sjuk hade cytisi eller natt sant som et heter pa engelska. Nar jag var pavag ner till apoteket, sa var det varsta polisdramat, hela varan gata var avsparrad och en massa poliser.. (ivanligafall  ar varan gata trafikerad som norravagen i Kalmar (typ). En massa folk hade iallafall samlats for att titta, jag vet inte riktigt vad som hade hant, men minst tva stycken blev gripna.

Idag ar jag som sagt lite frustrerad, hade jag haft det har, hade jag kunnat soka minst tre jobb. Ska forsoka leta pa Kalles mejl, sen nar han kommer, for han har skickat det till mig en gang. Jag vet ju att jag har oppnat det har i London med.

Forresten, sa kommer mamma och Johanna om en veckan, det ska bli kul att se dom, och att se mamma i London igen, se om hon kanner igen natt. Dom verkar redan ha fatt resfeber!


polisdrama pa gatan, fran fonstret


1 ar & 1 dag

Sa lange har jag ock Kalle varit tillsammans nu. Fina fina Kalle!
Igar vakande vi aldeless for sent, Kalle gick o tvattade, jag gick  handlade, lagade en god frukost, sen gick vi vidare ut i solskenet , sen jattesnabbrunda pa Primark for att handla pullover, vaska och orngott. Sen promenerade vi rakt over Hyde Park forbi sjon mot Harrods, dar gick vi till Caffe Nero och drack den oemotstandliga chokladen (eller iallafall jag). Drack sedan en rebull special....

Akte sedan in till Soho och strosade lite hittade sedan en italiensk restaurang dar vi at jattegod mat, Kom hem runt 23.30 drack da lite the och at bagel, somnade sedan sott. Kalle borjade som traaine pa natt svesnkt telemarktinng foretag, hoppas han kan fixa in mig dar med... for arbetslosheten suger.  Idag funderar jag pa att aka till London Bridge, har inte varit dar sen i april. Antar iochforsig att jag kommer aka dit nar morsan och Johanna kommer...



Fran Paris April-08

Kaaalmar FF

Idag ar det annu en solig lordag. Kale ligger fortfarande och sover, nagra okanda manniskor ligger i vardagsrummet och Gary, ja han roker val. Jag sittter pa bibloteket och planerar dagen, vilket kommer innehalla Kalmar FF pa harourt arms, lit frukostlagande eventuelt parkhang inkop av billig plattang och inflyttningsfest. Igar var jag pa Harrods for forsta gangen, vet int riktigt vad jag ska saga, bev himla sur pa hela konsumtionsgrejen och allt sant dar...
Akte vidare och kopte mig en god vaffa ed massa choklad och blev lite puggare, akte hem och lagae potatisgraang och fisk, drack lite vin och somnae ganska tiigt for att sedan vakna kl.01 och sedan igen kocka 03 av hariga harliga rums och lagenhetskamrater samt nagra oidentifierabara som lag i soffan nar jag gick upp lite senare. Kalle kom och la sig runt 04.30.
Ja nu ska jag ga till affaren och handa agg. (har inte lagat mig sjalv ett agg under hela tiden vi varit har.

Slag i saken

I morse ringde jag upp Gordon Ramsey och sa att jag inte tankte komma jobba, NAGONSIN
Han blev lite arg (som vanligt)

Sen somnade jag om...!!
Idag har jag varit och klippt mig pa Toni &guy akademin (£5) han som klippte mig var en liten spansk bog, som inte kunde nan engelska, sa han fick anvanda sig av en spanskkollega som tolkade ifran lararen och mig.
Jag tror jag blev nojd, just nu har jag hur manga olika stylingprodukter plus att han har kammat och kammat och lockat med plattang och grejat. Svart att veta hur det kommer se ut, utan allt det.

Efter min klippning gick jag och halsade pa Alan pa jobbet (han jobbar pa en av Londons exlusivaste chokladbontiqer.
Dar gav han mig 6 praliner gratis, antar att det hade gatt pa over £10. Tankte att, mm vad gatt det hade varit med kaffe till detta och hittade inom nagra 100m avstand ettt Starbuck's och drack dar en av de ackligaste cappicciona jag nagonsin druckit, smakade INGENTING!

Snart ska jag mota upp ganget och dricka en ol eller tva, Matildas sista kvall i London!

GRATTIS!

Det har gatt ett tag sen sist, jag jobbar fortfarande kvar pa skitjobbet, men antagligen bara tills fredag (men det vet inte dom om, har varit sa nara pa att saga upp mig flera ganger! Vill satta dom sa mycket som mojligt i skiten!!!! Idioter.

Helgen var mestadels bra, I sondags var det narmare +25 grader ute och sol, jag spatserade Islington runt i linne!
Igar fick jag veta att jag ska fa lon ifran Norge, det later valdigt trevligt tycker jag. Idag ar jag jattetrott ska snart slanga mig pa bussen som alltid ar proppfull 29:an kanske glida lite i Holloway...
Sen hem och ta i tu med lite stadning och diskning...

Idag ar det forreseten Sofias 21 arsdag och i morgon fyller Farmor 70 ar!!
Grattis till Er bada!!

Konstaterande

Maste hitta ett nytt jobb...

HEJA SVERIGE


Stolt svensk i mormors Sverigedrakt

Holloway <3

Jag har varit hemma fran jobbet i tva dagar, det finns ungefar tre anledningar till det:
1. jag ar faktiskt ganska forskyld och har mestadels ont i huvudet.
2. Jobbet ar ganska trakigt och daligt betalt
3. Jag ar nykar i Kalle

Igar sa svangde vi oss i Holloway, lagade god mat och hade det trevligt.
Idag har vi varit i South Kensington, for Kalle skulle jobba dar, dar var inget trevligt alls, vi at pa ett fik som var riktigt otrevligt och ja vi langtade bara hem till skabbiga Holloway, dar alla iallafall ar trevliga. Nar jag lamnat av Kalle, sa stack jag till Hammersmith och shoppade pa... PRIMARK!! vilket stalle, man kan inte komma darifran utan minst 5 par trorsor och en massa annat smatt o gatt. £26 och en kasse senare var jag pavag hem, fick da in impuls och kopte en mobil, som nu ligger dar uppe och vantar pa mig pa laddning, fick nytt nummer med...


Sondag

Sondagen borjade med en valdigt trakig nyhet, Harcourt Arms skulle inte visa Kalmar FF- Trelleborg. Tur var val kanske det sahar i efterhand...
Sa vi akte in till "stan" i stallet, strosade lite och at en bit sushi, nu ar vi tillbaka i Highburey softar pa ett intenetcaf'e, jag har sokt lite jobb och Kalle ordnar med sin framtid :/... Vi ska snart hem och jag hoppas det blir te och varmeljus, eftersom hosten verkligen har kommit till London och varan lagenhet som ar lite smakylig.

Imorgon ar det jobb igen vilket innebar att trangas med en massa skolbarn i skoluniform pa bussen. Forst ner till Nag's head, sen vidare till Camden. Mandagar ar ratt stressiga om jag minns ratt, senare pa eftermiddagen ska jag antagligen anmala mig som harmodel pa Toni & Guy nere i Nag's head, sen kopa ny mobil.


Saknar Er gott folk!


fler bilder!


Jag tar kort i fonstret  (varat rum)


jag ispegeln


gatan jag jobbar pa (haha)


huset jag jobbar i


I dag ar det seg lordag!
Fest igar,som slutade utan utgang, klockan tva i sangen, med kladerna pa, Kalle och Gary spelade tvspel till halvsju i morse, Alan sov i soffan, idag har jag glidit lite i kvaretet och kollat pa ny mobil, eftersom  min har gatt sonder, igen... I morgon ska vi kolla pa KFF sa klart, antagligen hitta pa natt...
 

BILDER!



Arsenaltoffsar, matchdag till ara!!! utanfor stadion



Mackan och Allan skalar i champange


Fest


Natt halvskabbigt dansstalle.. i camden

RSS 2.0