ensam

Idag flyttar frugan och halva garderoben ut. Igår blev jag lætt deprimerad och tårøgd, hur sa jag klara mig utan denna glædjekælla och klagomur. Igår børjade æven två norrmæn jobba med oss. Riktigt trøga! Den ena lyssnade på svensk rap, Petter. (det førklarar væl allt) Mer om dom en annan gång.
I helgen ær Morgan back in Skåne, så jag ska umgås på kalmarritska med Kalle.



spenst

Nu sitter jag på gymmet, jaaa jag har børjat træna. Spenst heter det och det ær lika spænnigt som det låter.

På fredag ska jag och Nina skiljas, hon tål mig helt enkelt inte.... eller så ær det lægenheten, hon har fått utslag av...
Hem ska hon eller till Stockholm..
Antagligen får jag en man vid min sida istællet, en Karl. Vegetarismen går bra, får dock dålig pepping av Johan, han frågar næstan varje dag om jag inte børjat æta køtt ænnu.. MEN IKKE!
Nu nær Nina åker ska jag sluta stæda helt och se om någon annan gør det... 
får se om aktionen lyckas, jag tror inte Karl kommer palla det, tyværr.

Update

Det var ett tag sedan jag skrev nu, och en del har faktiskt hænt sedan dess.

Før en vecka sedan klockan sådær halv två på natten fick vi besøk från Søderåkra/Bergkvara rætt och slætt "Torsås" Freddan & Robban tillsammans med ofantliga mængder alkohol. Ett tvåmansparty inledes mellan mig & Robert. Framåt fem kastade han sluddrande in handduken, jag hade efterfest framfør något matlagningsprogram på TV4. Jag fick den eminenta ideen att æta frukost med Kalle, han går ju trots allt upp klockan 05.30. Så jag cyklade bort iklædd rosa pyjamasbyxor. Dær bjøds det på ægg och 3 timmars sømn, sen var det helt enkelt dags att jobba. DEN DAGEN, fy fan.

Dagen blev kvæll och fest på nytt, en hel massa vattenpipsrøkning och en del alkohol den dagen med. Dagen dærpå blev jag upphæmtad min vilsna chauffør Johan Persson. Vi dansade oss igenom dagen. Kvællen bjød på pizza, Frida, en ØL och framfør allt SØMN!

Vaknade allt før sent, och drog tillsammans med Kalle till Tønsberg. Dær åt vi værldens godaste fika och jag fick parkeringsbøter på 600kr. NORSKA FUCKING KRONER.

På søndagen kom Nina hem och møttes med en "fin middag".

Førresten så ær jag vegetarian nu & har en kjæresta.
Det ær naaaajs

ØST vs. VÆST

I fikarummet pratade vi om dialketala skillnader och sånt, vi kom in på kroppkakor.

Jag: Johan vet du vad kroppkakor ær?
Johan: Ja, men du vet jag æter ju inte kakor...
Jag & Nina: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA
Johan: Vadå?
Jag: Det ær ju inga søta småkakor, det ær mer som palt..
Johan: Jahaaaaa. Kropps 'ær det før det engelska ordet?
Jag: Nej kroppkakor heter det nog på ren smålændska.
Johan: det borde iallafall heta kroppskakor..

Stekigaste steken

I helgen var mutti hær isællskap av favorit syrran och larsson.
Nær vi kom hem frå jobbet i fredags møttes vi av lax, poætæter och mammas sås. Åh mammas mat, jag råkade nog visst få i mig næra 4 portioner.

 Lørdagen bjød på crusing i seaten till Skien. Mamma blev lætt førælskad i Norge och jag och Johanna blev sjuka. Nær jag till slut låg på vardagsrumsmattan och kved och kissade blod begav sig jag och mamma tillsammans med færdtjænst-Nina till sjukhuset. Dær fixade vi medicin och jag kænde mig iallafall psykist bættre. Væl hemma møttes vi av 2 kg lasangen och øvriga familjen. Vi bjød in utkastade Morgan och barnpassaren Kalle på efterrætt och sisodær en 3 filmer, jag tog mitt ansvar och følde dessa små vilsna pojkar hem. Nær jag 12 timmar vaknade upp och begav mig hem møttes jag av husmor sjælv, dær hade det tvættats bakats bullar och stædats, jag och frugan begav oss ut på søndagstur, satt uppe på berget i solskenet och njøt av livet. Sen var det dags før karlagøra, bilen skulle tvættas och jag blev blåst som vanligt, "påtvingad" en dyr tvætt....
...men som saaben sken efteråt.

Kvællen bjød på mormors køttbullar och trevligt sællskap, sen svenska SE& HØR och Die Hard.

Matilda fixar biffen

Någonstans i Norge på en køttfabrik jobbar en man i medelåldern, vi kan kalla honom Jamal (han heter något annat i verkligenheten) Mannen har jobbat på føretaget i ungefær 7 månader, och blivit førflyttad ett flertal gånger. Han myglar jærnet ber andra stæmpla in åt honom går på "toa" i upp till 40 minuter. Kør med de unga kvinnorna, och ær sjukt labil. Den hær mannen stod en gång vid vakumeringsmaskinen och kaxade. Då skulle en svensk tjej i 19 årsåldern kasta tillbaka en rostbiff som blivit fel, hennes kastarm kanske inte var exagt vad hon trodde så hon liksom tappade rostbiffen i nacken på den hær mannen.

Den mest vælplacerade rostbiffen i hennes liv, ever.

RSS 2.0