Livet på kontinenten

Idag har jag solat i bikini & gått på stan i linne.


Så här ser jag ut när jag är glad!



Bildern avslöjar 7 december 2007, det är fredag i Norge 4,5: or och Obs-sushi i pyjamas i en möglig lägenhet.
Kan man må bättre?

En underbar vårdag.... i sängen

Igår natt jobbade jag.
Strax efter sju tog jag tåget till Lund för att senare byta till Malmö-tåget. På dettta tåg infann sig en underbar människa, konduktören. Han var så härlig, glad och fick hela tåget med sin neråtpekande mungipor att vakna upp. Han var engelskspråkig sedan innan och bröt så härligt. I hans välkomsttal till malmö central, påpekade han att vi skulle ha en underbar vårdag etc, sen tog han det ännu mer glädjande på engelska.

Han fick mig att köpa en nybakt kanelbulle och jucie, sen satte jag mig nere vid hamnen och läste tidningen.
Sen hem och vrålsova såklart...!

Förresten så går min "ta tag i livet" -vecka ganska så bra!

Ny vecka, nya tag!

Det var jättelänge sedan jag skrev. Sanningen är den att jag ock min dator inte har fått så mycket kvalitetestid ihop. Först blev det ett hemligt besök i Kalmar, som blev aningen längre än väntat. Vilket resulterade i ett hoplån av kläder lite sömn tillsammans med räkan (Johanna) och en natt på nya soffan och en ljusare nyans på håret.
Hem åkte jag tillsammans med en förengångsskull tyst Håkan+4 barn & fru. Senaste veckan har jag faktiskt inte sovit i min säng nattetid mer en 1 gång, aneldningen till detta är en massa nattjobb och utekvällar. Nu är jag äntligen hemma. Var tvungen att ta tag i mitt rum och insåg ganska omgående att jag MÅSTE tvätta var antagligen 2-3 veckor sen sist...
är dock inte lika illa som min käre vän som har gått utan underbyxor dom senaste 4 dagarna :)

Den här veckan ska jag ta tag i mitt liv.



saknar dig, räkan

Proud to be a GUNNER!



Arsenal och Carl special med Karl-Anal

mammabesök

I fredags satt jag på en balkong i solskenet och drack alkoholfri öl, inte illa alls, sen drog jag till Hjärup och var uppe hela natten, mot hyffsad betalning, missade självklart tåget hem. Löste det hela med ett besök i  Lund fördrev tidenmed en härlig morgonpromenad,  hem kom jag först vid kl.8 somnade som en klubbad säl, vaknade 11 av någon dålig musik, som tydligen är med i VM-krönikan-94 (anteckna), bad så hyggligt att denna skulle stängas av. Tyvärr somnade jag inte om, utan låg istället och lyssnande på den fina vädret. 

Efter någon eller några timmars försök till att sova, gav jag upp! Gick upp åt lite fläskpannnkaka till frukost, piffad sen till mig, till den grad att mamma inte kände igen mig :) Mötte upp en nyfiken mor+ Lassi på stationen och vi cruisade runt i malmö, tror det blev 3 U-svängar, sen kom vi fram till deras B&B. Av med väskor och dyl, sen ut på en hääärlig cykeltur i ett 24 gradigt malmö!
Avslutade turen hemma hos mig för lite billigt bag in box vin och uppiffning. Väl ig(l)asen, cyklade vi (jag) som idioter till möllevångstorget, mat och öl tillsammans med ett par riktigt orutinerade servitriser visade sig vara en riktigt trevlig kombination, lite spännande tillochmed, lite roulettaktigt. Tanken att jag skulle gå ut med Blomborgs, det pallade jag tyvärr inte, deras seghet går inte att förklara, den måste upplevas, tyvärr varje helg för min del, efter att ha legat i Jonnas säng och väntat på att dom skulle bli klara insåg jag jag mina begränsningar och besparade mig, min plånbok, min hälsa inträdet och ansträngningen för dans till 04.00...
Jag kastade in handduken och drog till Lund, åt lite vindruvor och drack spritdrinkar. Dagens utflykt var Jakriborg, medeltidsstaden i Hjärup, mycket vackert stor eloge till oss, som hittade dit!



Larsson och jag i Thailand - 07

Det utlovade städschemat


SKÅL PÅ DEN! & SÅ EN LÄNK ---->   http://www.pro.se/


RSS 2.0