I just had to die

Igar var vi pa en lien pub i angel, dom hade levande DJ, han spelae en the knife lat och I just had to die,

Det var verkligen det basta pa hela dagen, tyvarr...

Lordag

Wimbledon-Earls' court-Victoria-Warren street-Camden town-buss till Becca.
Kyckling doner och heinken.

Sen var jag fit for fight, eller inte. Men ganska mycket fight blev det, Olof (deras flatemate, ar en sandar extrem manniska, Moderat, jag var val helt okej med det, men Olof kasteade sig baklanges over soffan for att han tyckte det var sa hemskt att jag var vanster, hans karaste van Martin (som premunerade pa Moore), tyckte feministdelen var varre. Men det hindrade inte honom fran att forsoka med bada det ena och de andra, han fattade ingenting. Det slutade med att jag ranade honom pa hans tidning, tog bussen hem och var allmant hatisk. Val hemma cirka 01.43 somnadejag som en stock.

Vaknade lika forbannad och laste igenom Moore, som jag skulle vilja totalforbjuda, den ar sa fornedande ur alla synvinklar.


Fredag.Freitag.Friday

Fredag idag, och en magisk fredagskansla just. Var valdigt lange sen, kanns nastan lika hysterisk som nar jag jobbade pa kottfabriken i Norge, nar jag och Johan sprang runt med duschskraporna och sjong till Tick tick tick.... BOOOOM med the Hives. I Norge ar helgen helig.... fredagarna ar bara en andra stor nerrakning. Sa idag forsoker jag halsa alla jag ringer till en "Go Helg". Vad jag ska gora i helgen har jag inte riktigt bestamt annu. Alan och Kalle funderade pa att spela TV-SPEL i kvall, vilket jag inte kanner mig alls sugen pa. En del i mig vill aka till Ikea och kopa lussekatter och glogg. En annan del unger far 75% av mig vill bara hem och lagga mig i sangen och kolla pa nagon film...

Jag ar slut!


Idag har jag ringt over 100 samtal, igar over 130 mina kara kollegor ringer kanske 40-50% av sa manga som jag ringer. Nu spurtar iofs den svenska killen lite, som for ovrigt ar valdigt skum. Han jobbar heller inte riktigt samma tider som oss, sa jag har ju inte sa stor koll pa hur manga han ringer.

Just nu kretsar livert ganska mycket om framtiden, om Malmo, hur jag ska bo om jag kommer fa ett jobb etc. Saklart att det ar lite oroligt.

Men forhoppningsvis loser det sig, kanns som om det borde vara lattare, att fixa sadana saker i sitt hemland, i Sverige har jag nagorlunda koll pa alla myndigheter, och slipper kanske nagra byrakratiska problem

27.11.08

Update.


Jag ar fortfarande lika dalig pa att uppdatera er om min ack sa handelserika vardag. Konstigt nog efter som jag sitter framfor en dator cirka 8 timmar varje dag, ett jobb som jag inte tror passar mig sa jattebra, eftersom jag har sa mycket spring i bena. Anda chansen till motion ar nar jag ska ta mig igenom dena supersakra laburint, med hjalp av bade passerkort och personlig kod, till gratis frukten och varan kaffemaskin, eller ta mig till toaletten, som man ocksa behover bade passerkort och kod, for att komma ut ifran!


Nog om det. Livet flyter pa, jag har en hemmafru dar hemma som mest ligger och pillar pa sin dator som borjade fungera forra veckan... eller lagar mat.  Jag trugar mig just nu igenom byrakratin i det har landet, ah vad jag hartar byrakrati, fattar inte varfor vi maste syssla med massa national insurans numbers, nar jag for det forsta ar med i EU och kommer aka hem om cirka 3 veckor, samma sak med banken och all dess byrakrati. Unibet ger mig bara lon om jag har bade insurens number och bankkort, iallafall enligt deras loneassistent, som jag tycker sadar om.


Kjell min chef ar toppen, han ar en yngre kopa av Peter Harrysson i joggingbyxor som ar helt fralst i fotboll, han kan till o med spelarfruarna i kalmar FF. Pa tal om fotboll, sa var jag och Kalle pa Arsenal i tisdags, vilken arena, 65 000 sittplatser!! Dock var det "bara" 57 000 och sag matchen mot Dynamo Kiev , som slutade 1-0 och "dansken" Nicklas Bendtner gjorde mal. Matchen i sig var ganska dalig, men valdigt kul att fa uppleva, stammningen, arean och Arsenal, ar nu stolt agare av en Arsenal halsduk.

Halsduken ledde igar till att jag traffade en ny kompis pa bussen, en kille med sesongsbiljett!


Just nu langtar jag jattemkt efter lussebulla, glogg o pepparkakor,  kanske blir en svang till IKEA i helgen.


Vore kanon om UNIBET skulle fa for sig att ha ett julbord!!!


18 november

Hej!
Jag ar lite dalig pa att blogg, men det ar for jag sallan far kvalitetstid framfor datan. Alltid ar det natt som ska ordnas, har sa smatt borjat leta lagenhet och jobb i Malmo...
Hemresedatum ar bestamt, 17 december Heathrow-Arlanda, sen antagligen swebus<3
Helgen var superlugn, fredagkvall var vi hemma hos Alan och kollade pa film, pa lordagen sa var vi en svang i Notting hill, sen pa bio. Sondagen vandrade jag Hanna, Becca i Hyde Park, sen fikade vi i knightsbidge och sen vidare hem till dom.

Idag upptackte jag nagot stort pa jobbet!! Att nagra polacker har "brytit sig in" i det norska kundregistrert och uttnytjat bonusar.. Det var min upptackt, jag har fatt pratat med hur manga olika data-gubbar idag, alla ar sa forvanade att det var jag som upptackte det :) sneaky sneaky.

I morgon ska vi se Holland- Sverige pa nan pub, och nasta tisdag ska jag och Kalle ga pa ARSENAL!!

den stora bytar dagen

Idag ar jag hemma..
jag orkade inte riktigt och kande mig inte helt kry, min arbetskamrat ar i finland.. ja inte mycket talade for att jobba...

Sa idag ska jag byta!
-svarta skor fran peacocks - skruvar som sticker upp i halen
-svarta skor fran H&M som har ett hal i sulan
-plattang fran aeros - gar inte att stanga av
-adapter fran curry.digital - fel

hoppas hoppas att allt gar vagen.
Ikvall ar det tydligen fest, har Alan bestamt.


Update

Det var lange sen jag skrev nagot har! Har hant en del sen dess, jag jobbar ju numera pa Unibet, det ar segt mycket segt. jobbar 10-18 ut i Wimbledon. Det tar 1 timme och aka hit och en timme att aka hem... sa jag ar hemifran 9-19 det kanns lite jobbigt, hinner inte med natt annat an att jobba, laga lite mat och sova, ungefar. Tv har jag inte tittat pa, pa 2 manader.

I helgen sa vann jag i bowling mot KALLE, GARY, ALAN & DYLAN!! det var valdigt valdigt kul, eftersom dom kaxade en del.

Har en massa bilder pa Alan, som tycker han ar skit snygg och en hel del bilder fran SM-GULDS firandet, som agde rum pa Harcourt Arms. tror det far bli ett eget inlagg...

Ett inlagg till Sorby Tall

Fick ett jobbigt besked i morse, ville bara saga (skriva) att alla mina tankar till er och framfor ALLT till dig Agnes och din familj.

RSS 2.0