INFLYTTAD!

Igar hjalpte vi Vonka att flytta ut, Mackan var pa nan judisk hogstid, valdigt lagligt... Jag, Allan och Kalle sprang som darar upp o ner i den jatte jatte smala trappan 4 vaningar, sen akte Vonka & alla och tva katter tillsammans med flyttbilen till det nya stallet, medans jag, kalle & gary tog bussen... Sen fick jag bara ut alla grejerna pa gatanmed den flortiga chaffisen och sedan vakta sakerna medas dom andra bar ... skont! (bara 1 vaning denna gangen). Sen at vi pizza och drack ol. Sedan akta vi hem och flyttade in i vrat rum som vi har inrett "spartanskt" med inslag av minimalism.

Innan flytten han jag med en svang i camden dar jag handlade ett jattefint halsband, ett harband och en skordetroska.
Just nu har jag jag 2 timmar paus och forflytting jobbade 8.30-15 i Camden ar nu pa Tottenham court Rd och ska snart bege mig till Russel Sq for att jobba lite till. (Det suger!!!) Jag vill aka till Ikea och shoppa lampa.
Kollade nu, dom har oppet till midnatt! Frant, da kanske jag hinner aka dit, ska kolla upp narmsta vagen nu !

Sen jobba!

H e j !

Holloway road 82



Utsikten genom koksfonstret



Andra hallet, varan gata Holloway road



En pourtugis jag hittade pa jobbet...

Working

Ig[r kvall jobbade jag pa det italiensak vegan/vegetarian cafeet (russel square) och idag har jag jobbat pa deras systercafe i camden. Dar verkar det som om jag ska fortsatta. De flesta som jobbar pa dessa cafeen ar Italienare, gissa om jag blivit tagen for att vara just det....
Maten ser jattefin ut (har smakat en del, god) Just nu ar jag jattetrott och svettig :) vantar pa att Allan ska komma hem och lasa upp... sa jag far duscha lite, sen ska jag nog ut en svang...  Ar sa trangt dar hemma nar vi bor 5 stycken i en liten, liten trea.  (Ah nu ringde Allan, snart dusch!!!) och jag fick sms fran Becca, ska dit och hanga lite. (om jag hittar dit!!)  Annars pinnar det pa, Kalle jobbar som silver waiter och soker nytt jobb... tror  jag.
Valdigt  flummigt inlagg de har, men ni matse ju ha lite koll pa vad jag gor!

Var utanfor Sofia och Jonatans svarta 238 idag. sag precis ut som sist.

mandag

I dag sov jag och Kalle lange pa varan baddsoffa, ovriga skulle jobba. At lite frosties och drack fet-mjolk sen begav vi oss till Primark pa kalsongjakt, eftersom vi annu inte har tvattat, val dar hittade jag en gullig liten klanning som jag promt skulle ha och en kofta... tankte att ja strl. 38 blir nog lagom, nar allt var betalt skyndade jag mig in pa en toa for at byta om... Klanningen sprack lite i sommen och var typ som en svensk 34 sa i gick tillbaka och bytte "den trasiga" klanningen gick sedan till en annan kassa och kopte en likadan i strl 42...
...ahh nu sitter jag har i min 42:a oh vad harligt den sitter!
Ar just nu i Bayswater och glider, Kalle ar pa ganska dalig humor och pank pga sina gulliga broder. Igar sag jag KFF-matchen, eller forlangningen och straffarna ihop med Becca, Hanna och Sanne samt ett par gapiga goteborgare. Anledningen till att jag bara sag slutet var att jag hade gatt sa in i helvetes massa fel (kollade pa kartan at fel hall) Men kom da istallet till ett jattemysigt kvarter med nan liten kanal och en massa fina hus... efter matchen skulle vi dra ut till Kilburn och krava pengar av nagon maklare, sjalvklart var dt stangt, men vi fick iallafall aka over beatles-overgangsstallet dar det sjlvklart var nagra japaner och fotade....(samt mindre trafikstockning) Ikvall blir det nog lugnt med lite chili con carne konserver...

Jobb i morgon...!

HEJA KFF

Just nu ar jag och Kalle pa utflykt, vi ar i wood green pa maal. Shoppar kalsonger eftersom det inte finns nan tvattmaskin i lagenheten... billigast sa.
Igar skulle vi i gentligen gatt ut, men Kalle var sa seg sa vi hopade det... satt hemma med Syskonen Sweeny istallet kollade pa nan rolig film och drack lite vin, somnade sa gott sen.. Innan dess hade jag hunnit med att aka en massa buss bade ratt o fel... Kalle missade jobbet och vi gick en svang pa stan.

Lagenheten ligger jattebra, med utsikt over arsenals arena (man ser den fran koket) Idag kommer mackan hem... (vonkans kille) Han ska tydligen se ut som jesus och vara jude. Darfor ska vi inte ga hem pa ett tag (dom ska vara lite ensamma :) )

Ikvall blir det antagligen garlics och utekvall. I morgon ska kalle jobba 11-00 sa jag far underhalla mig sjalv och ska eventuellt kolla KFF-match har i London!

HEJA KFF !!!

LONDON BABY!

Ig[r kvall efter mycket om och men kom jag fram till Islington. Lagenheten som Kalles kompis Veronica har tillsammans med sin brorsa (som vi ska ta over!!)  med hennes andra bror...
Tills dess sover vi i deras baddsoffa....
Hon hade iallafall fixat intervju till mig pa natt cafe eftersom inte hon var hemma sa visste jag ingeting om stallet, fick en adress och ett nummer, nar jag efter en nervos formiddag ringde upp Luciano, ville han trffa mig med en gang, gick dit och fick reda pa att det var ett fik som tillhorde ett collage... allt ar vegetariskt och jag ska provjobba pa tisdag!!!

Sitter nu med Becca pa internetcafe och peppar!!! Hon gar pa massa fancy-intervjuer och har sig!!
 


HA DE!!!

NY START



Ny äventyr och en ny resa, denna gången till London på obestämd tid! Ska bli så skönt. Kalle har nog fixat en lägenhet i Islington... hmm hoppas hoppas att det blir så och att vi får rummet själva så fort som möjligt! Jag är helt slut efter denna sommaren, ska bli underbart att komma bort.


S E S

RSS 2.0