LET'S LEDERHOSEN


GLÄDJE TYSKLAND OCH ÖL
Tysk Folkfest i München april 2008
Här tror jag att Kalle ska ta kort på mig, när jag inser att han filmer tar jag över och filmer denna glädje!

Det har varit helg!



Team Coletta, Kexen! Christer, Bertil och Pappa "åldringarna"

Helgen har varit jättefin!
I lördags så var jag ock kollade på Volvo City Race, som pappa voch hans crew vann! det betyder att dom ska segla final i Båstad i slutet av september. Mamma och jag testade att segla Cb66:a (båten som de raceade med i tävlingarna) det roliga var att vi fick segla med båtbyggaren själv, samt ta med Kalle ut på sjön för första gången!!

Efter att ha varit med på prisutdelning och tagit kort på åldermännen slängde jag mig på cykeln för att åka hem och duscha, hämta bil, sovsäck och luftmadrass hos mamma. Sen ut till Berga för att hämta Hannah och bege sig på 20 års kalas hos Emmy, vilket jag trodde vi skulle vara sena till...
...framme i Sörby Tall är vi tredje man (kvinna) på plats och får som vanligt sitta och vänta på Blomborgs... När dom släntat in äter vi en god buffé. Någonstans i slutet av buffén kommer männen från dalen åkande tillsammans med tyskchaufför med australiensk pojkvän, dom slår upp läger i utkanten av tjejbordet och håller sig till en början mest  för sig själva. Vi damer pratar om det mesta, alla vill veta vad alla de andra ska syssla med i höst och till en början i sommar, om de nya romanserna etc. Väldigt intressant såklart!

Kvällen blir mörkare och vi får för oss att spela fotboll, efter kanske 15 INTENSIV premerie leauge fotboll står det 6-1 till mitt lag, jag har hunnit att både göra ett mål samt stå i vårat eget, alla är dödströtta och vi går tillbaka.

Kvällen blir natt och till slut beslutar de flesta för att antingen åka hem eller gå och lägga sig, påväg in till Emmys hus hamnar jag i Anders och Jens tält på eftersnack, där ligger jag och Anders och snackar tills det börjar blir ljust och lyssnar till Jens snarkningar, klockan sex nästa morgon vaknar jag av att det är 200 grader i tältet och flyr in till stugan!

Efter någon timmas städning lite frukost och kaffe beger mig, jag, Hannah och Emmy in till Borgholm för en tur på bygden.

Hemma i Kalmar somnar jag i badkaret och vaknar som ett russin....


NYA TAKTER!

Egentligen är jag ganska dåliga på att blogg och funderar på att bli lite bättre...
I helgen var jag och min syster Johanna i skåne på festivalen siesta, vi är halv-nöjda med den, några stockholmsjävlar skar upp vårat tält och hällde öl i det, mestadels rakt ner i min väska. Så allt var sådär härligt blött och öl-stinkande. På lördagkvällen gav vi upp efter att billy the vision & the dancers spelat inomhus och vi stod utanfr och trängdes utan att höra någonting och lykke li hade ställt in. Då tryckte vi in allt i seaten och åkte till Yngsjö på efterfest. Söndagen tillbringade vi tillsammans med våra söta kusiner Kajsa, Moa, Nils & Olle samt deras mycket förvirrade far, vi spelade kort åkte lite båt och sysslade med lite hushållsbestyr (typ 8 maskiner tvätt)

I går jobbade jag ett pass på Bryggaren som är blandning mellan ålderdomshem och hemtjänst vilket var väldigt lugnt och ganska trevligt...

Idag har jag ätit kroppkakor hos min ärkesmålänningar till mormor och morfar, det var lika gott som vanligt, det roliga var att det var bara jag som var bjuden och menyn var hemlig...!

I morgon ska jag jobba delad tur, först i Tegelviken, sen här på Hemtjänsten Norrgård.
däremellan ska jag försöka dejta mina vänner och hoppas dom är sugna på dagens lunch eller nått...

Förresten Nästan det viktigaste av allt! Jag och Kalle har flyttat! Numera bor vi tillsammans i en lite söt etta precis i morsans gamla hood.


RSS 2.0