Malva piskar skiten ur mig

Sitter barnvakt hemma hos mina kusiner, 3,5 och 8 år gamla, åttaåringen skrålar förfullt singstar, "jag ljuger så bra" piskar skiten ur mig. Idag har jag fått fet julångest, fan varför ska man halvdö i jakten på julklapparna? jag köpte iallafall en outfit till mig och en ny mobil, också till mig själv... Till Kalle har jag inte hunnit köpa något, vi bestämde idag att vi inte skulle byta fören efter jul eftersom vi är så stressade nu. fuck, vi är hemma på semester, men stressar ändå ihjäl oss. Var på mitt ex-jobb idag, Norrlidshemmet, kärt återseende, tänk om man alltid var så populär!!! I morgon ska jag hem till Kalle på nån käck mat-fest tillsammans med 15 andra, det ska bli intressant, fira jul med mormor & morfar innan dess, få se till att skaffa mig bulimi tills dess.
I kväll ska jag bara äta gött och njuta av vad skafferiet, frysen o kylen jhar att erbjuda och försöka hålla mig vaken tills ett-tiden då jag ska hämta hem de berusade föräldrarna i familjebilen.

Rattmuff och kjærlighet

Idag regnar det før jag vet inte vilken dag i rad.
Jag har jobbat till klockan 01.00 både måndag och tisdag, det gør en sliten, hinner mest med att sova, gå upp laga till någon mat och sen åka till jobbet.

Det gør en lite deprimerad och trøtt, men førhoppningsvis rik!!!!
Jag och kæra Karl kommunicerar via brev, det ær fint, men lite tråkigt.Innan han gick hem från jobbet igår 15.00, lirkade jag ner ett 2 sidor långt brev i hans lilla overallficka, och møttes
 nær jag kom hem av ett brev och en rattmuff i sængen, det ær kærlek.

Idag var jag på adecco och kollade upp nær jag kunde åka hem, antagligen 19 december, går båten, med en øverfylld saab, en nervøs chauffør och en mycket stabil kartlæsare, det ska bli skønt att komma hem.

Sex og byn

Nu ær helgen snart slut, jag har øverlevt denna också.
Sitter på gymmet nu och ær nytrimmad, gymmet ær fyllt av 16 åriga dansjenter och två spænnis killar i samma ålder, tænk att dom också ska væxa upp en dag.  Jo Morgan har børjat træna idag med, en frøjd att se honom på løpbandet. Som en ælg i centrala Stockholm...
Om några timmar återkommer Karl med sin nyinkøpta dator och hælsningar från Kalmar.
Igår var det sex and the city-afton jag tror jag såg 12 eller 16 avsnitt, vem kan trøttna? Jo nær klockan slog 03.40 så somnade jag faktiskt, såg de sista 4 idag på "morgonen" Idag har jag bara stædat och lagat lite mat.

Førresten så gjorde jag falafel igår, supergott!!!!, vill jag lova. (och en massa proteiner till er som ær oroliga)
Næsta helg blir det nog Oslo, på Kalmarfest, eller hur Schæfer?

ensam helg

I helgen ær jag ensam, Nina har ju flyttat hem eller till Stockholm och Kalle ær i Kalmar och køper data data och fyller på medecinførrådet (tror jag)

Jag ær iallafall sjælv med Morgan. Igår så tillbringade jag kvællen i soffan med Pizza, chips ,godis och vin, den livsstilen passar Morgan också bortsett vinet. Sen flyttade jag in i sovrummet och læste tidningar, pratade med en nøjd Kalle påvæg till fyrkanten før att æta gyros. Somnade och vaknade 08.45 gjorde æggfrukost och baugetter och intog det hela i sængen, duschade liten och vilade sedan frukost, nu ær jag på bibloteket och ska låna lite filmer, sen ner på stan. Ikvæll ska jag nog gøra falafael sno tvn och mysa. eventuellt strosa lite på meny innan dess.

Saknar Er dær hemma i Kalmar o så hon i Stockholm då....

det hærliga sambolivet

Ja nu har kalle mer eller mindre flyttat in, jag ska berætta lite om mitt dygn


05.45 Kalles klocka ringer før førsta gånger
05.46-06.10 Snoozing
06.10-06.25 Frukost
06.26-06.40 Skjussa Kalle till bussen
06.45-11.00 SOVA
11.00-13.30 Fritid och Matlagning
13.30-14.00 Jag tar bilen hæmtar upp diverse arbetskamrater och kør till jobbet
14.00-17.00 jobbar træffar Kalle i vit overall, gummistøvlar, plastførklæder och gummihandskar och hørselskydd. Han slutar vanligt vis 15.00.
17.00-17.30 Matrast
17.30-20.00 Jobb och bra musik på radion
20.00-20.15 kafferast
20.15-23.00 Arbete, slutar vanligtvis 22, men jobbar en del øveritd
23.00-23.30 Betald rast med gratis mat, blir dock mycket ris o sallad eller potatis o sås, eftersom jag inte æter køtt.
23.30-01.45 Arbete med 100% løn
02.15 Hemma, efter næstan 12 timmar i gummistøvlar. Kan dock inte somna med en gång før att jag ær så mycket i varv och eventuellt hungrig och pratsugen..

Det hær ær ju tiden då jag o kalle træffas.



RSS 2.0