halvtid

Ännu en sen natt/ tidig morgon och jag jobbar.

Är väldigt besviken, på mångt och mycket. Är i sånt otroligt stort behov av att flytta och kommer också göra det i helgen, ska bara sköta logistiken, förhoppningsvis är den löst i morgon och sen bo i en resväska sista veckan.. Går allt som jag har planerat kommer jag antagligen få ett/en inre peace och hur skönt vore inte det? Just nu är jag ganska glad över att få betalt för att vara vaken, för jag hade antagligen legat vaken i min säng iallafall.  I morgon ska jag ta tag i mitt rum på riktigt! Packa och sortera, det gamla vanliga, sedan september 2007 har jag flyttat cirka 6 gånger, så jag borde kunna det nu? Tänk att jag äntligen ska bo själv. Mmmmhm åh vad det ska bli skönt. Bestämma allt själv och inte ta hänsyn till någon, bara låsa ytterdörren och ha sitt eget universum.


Mina älsklingar



Tripp, trapp och truls

Soffnöting 2.0

När jag kom hem idag, befann sig minst 3 extra norrlänningar (allt norr om Stockholm räknat) i lägenheten, det duschades och sminkades och piffades, jag ställde mig i startgroparna och smet in någonstans emellan eftersom jag hade tid o passa! När jag senare kom hem låg ett nytt par på pattan och tess i soffan, i detta 25 gradig solskensväder, trött blir man. jag ställde meig iallafall och gjorde storkok x 2 så jag inte behöver tänka mer på det, ska nämlig jobba faaan nu i veckan.

Fick ett mejl som upprörde mig nått SÅ ENORMT, orkar inte riktigt gå in på vad som stod där, men ren och skär nyfikenhet och en massa "svenskhet".  tråkigt.
Svarade med att skicka med ett lönebesked :) Matilda goes 16000 efter skatt!



Foto-Stonken o Jag


craaaazy



Stonken fotar lite, jag posar och tejpar hissdörrar, vi gör det vi är bra på, HAHAAAHA

mhm.

Jag har tappat räkningen på veckodagarna, men enligt min mobil är det  Wednesday (min mobil är ifrån London) Början av veckan har flutit ihop. I måndags träffade jag på  Zlatan, han var hemma och kollade in sin lilla stuga & jag och Kalle var ute och cyklade! Sicken grej alltså!



Zlatans hus



Zlatans utsikt




Jag badar fötterna aka svinkallt



HAPPY FACE!!!!! :D

Sen skulle jag egentligen kollat Kalmar FF- Trelleborg, men blev övertalad att se Matthiono joxa med trasan...
Matthino fick gult kort och mjölksyra och stod mest och latade sig norr om backlinjen...tyvärr fick han inga bra passar och tunnlade endast en gång. Kalmar FF vann däremot med 2-0!!!

Idag fick jag sluta tidigare och har spenderat eftermiddagen i sängen, bästa som finns att komma hem och var helt slutkörd, plocka ut linserna, av med kläderna, dra för gardinerna, in med öronpropparna och bara börja dregla kudde!




möndag

Idag har jag sett Zlatan!

v.20



Mhm morgon igen och jag har jobbat hela natten,helt okej, förutom att jag sov bort stora delar av lördagen, vilket var både skönt och behövligt. När jag slutade igår 07.00 var det en helt fantastisk morgon, skåne visade sig från sin bästa sida med sol, blommande rapsfält och tåg som kom & gick i tid. Hemma var jag runt 07.45 la mig under mitt svala täcke och drömde, pratade i sömnen kramades med kuddarna och lyssnade på fiskmåsarna. När jag till sist tog mig ut för att cykla upp emot möllan för att gå på lägenhetsvisning stötte jag på delar av malmöpolisen sisodär en 6 pikétbussar och 4 polishästar, fotboll upprör ni vet. (MFF-DIF)

Jag cyklade iallafall lite gågata och andra olagligheter, tänkte att polisen hade fullt upp som det va... hämtade upp en butter Kalle (Arsenal låg under med 0-2 emot Chelsea) för att gå på en mystiskt lägnhetsvisning på Kapellgatan 8. Mystiken la sig ganska snabbt när vi tillslut träffade mannen bakom mejlen, Sven han var inte riktigt så läskig som jag hade föreställt mig, men ändå skönt att ha med sig bodyguard. Lägenheten var ganska skabbig med vägdes upp av läget/hyran/ytan/förrådet och om den skulle bli min skulle jag verkligen sattsa på att "göra den till min" genom diverse lull-lull.

Vi får se hur det blir, man kan only hope så att säga!


mittuppei

Sitter mittuppei en lång arbetsnatt, börjar ändå någonstans ana slutet... Slut är inte dagen förns jag ligger i min säng med öronpropparna djupt inne i öronen, och täcket långt uppdraget och en kudde att krama på! Veckan som har gått har varit minst sagt förvirrande, en stundande Osloflytt rör om lite tillsammans med en deprimerad vän samtidigt som jag ska ordna nytt boende. Hade jag haft en personlig assistent hade denne fått leta boende, skött ekonomin och tvättat eventuellt också städat. Nu är det istället jag som är den personliga ssistenten och ställer antagligen upp lite för mycket för den deprimerade vännen (om man nu kan göra det?) Tyvärr oroar denna vännen mycket pch jag vill inte att han ska glida ännu längre ner! Som tur var träffade ja mina vänner, Miranda, Carrie,Charlotte, Lotta , Klara , Hanna och Oskar igår och idag har jag haft en hel dag med Mr.Big, eller Jan-Banan som han nog borde kallas:)

I morgon ska jag kolla på lägenhet! puss.hej


Fuskstädning

4-1 i går mot Bajen (Kalmar FF för er som inte är intresserade) Såg den på puben med lite härliga kalmarriter. Sen blev det slagsmål, Chelsea- Barcelona fans.

Idag tänker jag men försöker låta bli , genom att städa och tvätta det resulterade i toarengörning på benet och den sedvanliga fuskstädningen.

Nu ska jag ner och byta tvätt, Hejdå.

Lundadag


En cowboy vandar Lunds gator fram




Pastasallad i botaniska trädgården med Johanna i lånade brillor.

RSS 2.0