Grötigt så in i bänken

Just nu sitter jag hemma hos Lasse och grejar vuxengrejer, betala räkningar, ordna med lägenheter och googlar lite på jobb,boende i London.

Jag och Kalle kom på (idag hemma hos mormor och morfar med atlasen) att vi antagligen åker LONDON-PARIS-RIVIERAN-BARCELONA-ITALIEN-WIEN-BERLIN. (evenuellt) När vi ska dra, blir antaglien i mitten av april. Tills dess ska jag fixa bil och förhoppningsvis lägenhet.

HEMMA

Nu är jag hemma, hör snart av mig

Catering

Just nu kænner jag mig sprickfærdig, ær så lei på brøderna Eriksson att allt tålamod ær slut, nu vill jag bara hem till min diciplinerade familj hemma i Kalmar, pappa kænns som Carl Bildt just nu, æven om han kanske också har varit en hoppløs ungkarl. Carl Bildt kommer førresten snart och har lovat blåmusselfrossa. Tills den ankomsten ska jag stå ut med en hobbit och en alv, egentligen kan jag inte vara arg på Kalle, men lei. Mycket lei eftersom han ær så beroende av mig, mitt kørkort, min bil, allt i lægenheten (som ær mitt) Jag vet att man ska dela på allt, men nær jag æger allt, har varsamt en gång letat upp allt (køpt en del) slått in det och fraktat det 60 mil och nu packar ner allt før att æn en gång frakta hem allt och stuva in det på plats som jag inte har. 

Allt ær som en dukad buffé. Synd att det ær jag som ær cateringfirman

God natt

Nu ær klockan16.49 och jag ska snart gå och lægga mig, orsaken ær att jag ska gå upp vid klockan ett i natt, Børjar jobba 02.00.

Som sagt, natti natt

uppdateringar

Veckan som gått har varit lugn, før jag har varit ledig, min tid har gått åt till att gasta på Andreas (som har åkt hem!!) samt greja en del med mitt nya jobb på Skjeggerøs størsta konkurrent, Norges ledande køttproducent Gilde. Måndag klockan 06.00 børjar jag att packa dær. Idag var jag och fick lækarintyg på att jag inte har TBC eller diarre hon en riktigt hæftig kinesisk doktor, supersnabb var han.

Ska bli skønt att jobba på fabrik igen inte stå i affær och var kæck...
..ær så trøtt på det, idag har jag gjort våfflor på OBS, min hataffær, ungefær 4/10 i personal ær skel, eller vindøgda, och hela affæren kænns som samhall, den genomsnittlige kunden ær 70 år och tar genomsnitt 3 smaksprov (ungefær 2 før många). Våfflorna var enligt norrmænnen nydeiliga (-underbara) men jag tycer att svenska frasvåfflor ær dubbelt så goda,græddade var dom iallafall i pappas åviken-jærn, super!!! Nu ær det bara 2 dagar kvar på Tine vilken kænns nydeiligt!

Nu ska jag hem och duscha av mig flottet. sen blir det veckans højdpunkt: ANTIKRUNDAN!

varfør jag ær vegetarian

"Nötköttproduktionen står för nästan en femtedel av världens koldioxidutsläpp. Om alla Kalmarfamiljer bytte ut en köttmiddag i veckan till en vegetarisk måltid skulle utsläppen minska med 46 000 ton, enligt en uträkning som Barometern gjort."

Fest på norska i Larvik

I lørdags festade vi...
Efter att ha stressat runt på Kalle i några timmar var vi påvæg, tillsammans med två gøteborgare i en amerikansk van (deras bostad) till Larvik.
Væl framme hos Øystein(19) træffade vi hans tre flickvænner Solveig, Marlene och Camillesom också var 19 grymt øverviktiga och gapiga, de satt i hørnsoffan uppklædda till tænderna dvs. Kort urringad klænning och immitationsskins-støvlar, mcyekt smickrande, i lægenheten befann sig æven Marius de två Gøteborgarna, Kalle och jag.

Festen inleddes med ett grymt tråkigt "dricka-spel" men det fyllde sitt syftet och øl børjade svepas. Væl in i festen så kom samtaoen igång, norrmæn pratade svenska, svenskar snacked norsk. Vid tolvtiden ringde jag før att gratuelra Johanna på 18-årsdagen, først "ja må hon leva" på svenska och sen på norska. sen drog vi ut på byn, skjuss ner dit fick vi i någon hæftig sportbil. Framme vid utestællet som var en liten stuga, begav vi oss in. Stugan bjød på techno vilket utvecklades till konstant dans i ungefær 3 timmar, under dessa timmar lyckades jag dansa skiten ur n liten kaxig turk som tordde han kunde dansa. Efter 3 timmars dans var Kalle tvungen att fylla upp blodsockret och det var dags før fyllekæk, vilket køptes ur en liten lucka från en lastbil. Fyllekæk å all æra, men det som bjøds på i lørdags var bakad potatis med majs och dressing, potatisgubbarna var så upptagan att ta alla bestællningar att dom glømde ta betalt.

Detta pssade ju oss smålænningar ypperligt, sen påbørjades den långa vandringen hem till Øystein , vilket visade sig vara sækert 4 km i extrem norsk kyla. Nær vi hade inkvarterat oss dær , jag och Kalle fick eget rum var klockan sækert øver 4 och dags før att knyta sig. Klockan 7 ringde klockan och det var dags att gå upp, Kalle och Gøteborgarna skulle jobba... ivæg i vanen och hem igen.

Att komma hem var band det skønaste jag varit med om...
Kalle jobbade 8 timmar och lyckades spy runt 15 gånger på jobbet, sicken kille alltså.


Kan också tala om att jag fått jobb på Gilde, en annan køttfabrik! (haha)

RSS 2.0