ØL ØL ØL

I helgen har jag varit "hemma" i Sverige kom dock bara till Gøteborg.
Helgen børjade 06.00 fredag morgon, då det ær dags att gå upp før att køra saab till jobbet. Væl framme på jobbet så uppvaktades jag av ett flertal, medans andra saknade Kalle.
Efter 700 kg sylta var det dags att gå hem. Morgan skjutsade mig till båten dær min vapendragare Johan møtte upp, efter att ha blivit nertramapade och arbågade av 2 busslaster pensionærer var vi på båten.

På båten inhandlades diverse starkvaror, båten nærmade sig sverige i snigelfart och blev førsenad med en halvtimme, den halvtimmen gjorde att missade tåget till gøteborg. Detta skulle leda till 2 timmar i metropolen Strømstad. Før att førdriva tiden gick vi till en pub och kjedjedrack lite øl. Sen tillbaka till tåget dær vi korkade upp taxfreevarorna, den tågresan på 2,5 timme gick førvånandværsts snabbt. Væl framme i Gøteborg skulle jag lyckas checka in på hotell osv. Gick som smort.
Sen hæmtade jag upp herr Svensson. Gick superbra, han hade dock invændningar på mitt alkoholintag, men efter att jag gett honom min present, whiskey och jæger blev han lugnare.

Lørdagen børjade med god frukost och en liten tur på stan, eftersom svensson hatar att shoppa så blev det mest skivbutiker och jag råkade køpa 5 skivor.
Kvællen bestod av helgens højdpunkt. LAAKSO på sticky fingers.Underbart.
Svensson som inte var lika stort fan, lyckades nog røka sisodær en 5 cigaretter under spelningen, i røkrummet fann han kvællens band nr2, ett norskt band som han genast knøt band till. Nær de skulle børja spela fanns jag och svensson på førsta parkett, musiken børjade och svensson och jag satte fart på dansen, tyværr var det bara vi som dansade. Jag tackade bandet på norska och fick mig faktiskt en klem.

Lørdag blev søndag och det var dags att åka hem, tågresan gick helt smærtfritt, væl framme i Strømstad upptæcker jag att det blåser ko-storm. Båtfærden hem till Sandefjord var en spyorgie, alla var sjøsjuka, borde vælte porslin fløg. Jag satt blixtstilla i en soffa och mådde lite illa men lyckades hålla det inom mig.

Vid båten møtte Kalle mig och vi gick hem och lagade mat med Morgan, vilken helg, Kvællen bjød på  tonfiskgratæng och en hel massa fotboll, jag lyckades se på sporten 3 eller 4 gånger.
Det ær nog næstan fler gånger æn vad jag sett på sporten i hela mitt liv....

fucking fantastic

I morgon drar jag till Sverige, ska se laakso på sticky på lørdag. Det ska bli WUNDERBAR!
Bo på hotell ska jag gøra med.. fiiiint, hotellfrukost, en varm sæng, pool. Ja allt man kan tænka sig, Nina sa att man ska rækna med en bibel också. Det kænns tryggt.

Livet flyter och det blir några dagliga psykbryt på samhallstæmningen på jobbet. Idioter hela bunten. Nej alla ær førståss inte idioter men lætt 70 %. Dom sløar, bajsar på øvertid och ær bara allmænt jævliga.

Toska Noppmodel

I lørdags var det middagsbjudning. Tyværr lyckades vi bara skrapa ihop till tvårætters, men jag tror alla blev mætta iallafall. Tacos och æppelpaj. Sen tog vi till alkoholen, Morgan hævdade att han aldrig hade fyllespytt, vilket vi tyckte læt høgst intressant, efter att han helt frivilligt hællt i sig 8 smirnoff ice två shotar och en øl, tyckte vi att det var dags att gå till krogen. Tyværr lider jag av minderårighet hær i  Norge, så det gick sådær, till sist hamnade vi iallafall på konstnærshaket promenaden, dær Kalle bjød på øl, mycket bra initsiativ..
Morgan drack med glad min och var faktiskt inte SÅ full (iallafall mærktes inte det) Nær det stængde vid halv tre? gick vi och tre med smugglade Ølglas hem. 2 av dom placerade jag i brevlådan (det skulle bli en kul øverraskning, tænkte jag) Nær Nina fick reda på detta fick hon ett mindre utbrott (hon kunde inte fatta hur jag kunde sætta två så værdefulla saker i våran brevlåda, så hon læmnade faktiskt lægenheten iførd pyjamasbyxor med giraffer på. Før att hæmta dessa dyrgripar.
Natten blev svettig. och framåt tiotiden vaknade vi, eftersom vårat rum ær vægg i vægg med toaletten, hørde jag framåt halv elva ett par bekanta hulkningar, JA vi hade ialla fall fått Morgan att bakfyllespy, typ 17 gånger.

3-0 till kalmar.

Twentyfour-seven førhållandet

Nina och jag jobbar numera inte bara ihop, vi sover också i samma sæng. Och dær går det vilt till. Førsta natten høll jag om henne, vældigt ømt, Nina kom på att det var rætt praktiskt eftersom hon frøs. Natten dærpå la jag upp en liten vægg emellan oss i form av en kudden. Tyværr funkade inte det så himla bra, jag råkade næmligen slå Nina i huvudet i sømnen och vaknade av att hon skrek. Rætt som det ær vaknar jag utanførsængen och kan inte riktigt komma på om jag ska rulla åt høger eller vænster før att inte ramla ur sængen, men det løste sig. Sængen ær trots allt ganska skøn..(om man ligger rætt)

Ikvæll ska vårat lilla revben till arbetskamrat, Køtt-kalle komma på 3 rætters æn så længe tyder menyn kola kakor och hallonsaft (ja det ær vad han vet) men det lær nog innehålla majskolvar med.

JA livet fortsætter som sagt.!

Jag hatar party men ælskar fest

I helgen var jag i Oslo. Hælsade på Joaquim. Det visade sig att Joaquim hade blivit hemmafru, hans två  mæn var de eminenta herrarna Alen och Crille, det var också dom som stod før førsørjningen. det børjade med tåg på lørdags morgon hemma ifrån trygga lilla Sandefjord. Nr det var ungefær 20 minuter kvar av den 1 timme och 47 minuter långa resan, så går tåget sønder i en tunnel, allt blir jætte svart och vi får sitta dær inne i cirka 30 miuter tills det kommer ett annat tåg på spåret bredvid, och vi blir tvunga att klættra ut och byta tåg mitt i denhær mørka tunneln, en upplevelse...

Væl framme i Oslo så gør jag ett av mina två uppdrag, køpa møssa på H&M till Kalle. DONE.
Jag och Joaquim spatserar vidare på Karl Johan och jag får syn på helt deiliga lusekoftor, så jag investerar i varsin till mig och Nina. DONE

Sen går vi ner på Ake Brygge solen skiner och det var faktkt næstan 15 grader varmt. Sen drog vi hem och lagade lite mat. (Lax)
Sen kom en av två sambos hem inklusiver 15 eller 18 liter hemmagjort vin, direkt importerat från Karlstad. (Skål)
En eurodisco-skiva brændes och ett paket chokladpudding slogs in, sen gick vi på 20 årsfest hos en tjej som hette Thao. Dær byttes skiva ut och vi svenskar visade hur man dansar (NONSTOP)
Sen drog vi ut på stan inhandlade kjempekebab mm.

Sen hem till den tjusiga bæddsoffan, Søndagen var redan utlovad att innehålla lejonkungen. Och jajjemæn efter piizzainhandlade på bunnpris sattes den igång. Men såklart efter ombyte till tanktop och frank dandy långkalsonger. jag kørde budgetvarianten, Lindex.

Men i bæddsoffan skulle vi ligga, tre pers med tæcke. Lejonkungen føljdes av American Psycho och dærpå Jack. Sen Lite UR.

Søndag blev måndag och det var dags før uppdrag nummer 1. Att åka till svenska ambassaden och hæmta det lilla rosa. Herr Schæfer føljde mig till stationen, dær jag givetvis tog en mercedes till ambassaden och på ynka 10 minuter var jag ett kørkort rikare.

Nær jag till slut kom hem till Sandefjord møttes jag av ett kylskåp fyllt till bredden likaså skafferiet.
Just det våran skånska syssling Morgan hade flyttat in, tillsammans med mat før ett helt fotbolls lag.

Men Vælkommen!


image12

Lusekofta 1

image13l
Lusekofta 2 + før lite sømn och mycket jobb.

image14l

KYLSKÅP!

image15

Næmde jag att han ær bagare med?

image17

Satt den. Crusing hela dagen lång!

kombinerad ambassad & nøjesresa

I morgon åker jag till Oslo før att hæmta mitt kørkort och hælsa på Joaquim.
Det ska bli mycket trevligt.

JUST DET! på søndag flyttar Ninas och min syssling Morgan från någonstans utanfør Helsingborg hit. Han børjar jobba på køttet på måndag. killen har falx. tyværr måste jag offra min sæng før honom.. men det ska han få betala før...

Igår utbrøt ett mindre heligt krig på jobbet. Ramadan ifrågasattes, och det utlystest slagsmål och bibellæsning i Sandefjord igårkvæll.

Idag ær Ramadan slut, och jag hoppas på bættring

arg så jag skakar

Jag fick precis ett mejl som gør mig SÅ INIHELVETES FØRBANNAD.
Jag skakar i hela armarna och vill bara skrika. Men jag kan tygla mig (tillskillnad får min mamma).
Ja mejlet ær absolut inte från henne, det kommer ifrån Øland.
Fysatans, att man ska tappa allt bara før att man flyttar till Øland, att all hjærnverksamhet ska stanna på fastlandet, det ær underligt.

På øland sysslar folk bara med interligensbefriade saker som katter, græsklippning och spendera pengar på onødigheter.

Det ær skønt att få lite perspektiv på det hela...
 jag ska aldrig flytta till færjestaden.

En helig helg

Jaha så var den trevliga helgen slut.

Helgen børjade som sagt med Idol och Stinas kyckling med pappa sås. Fast i morse kom jag och Nina på att vi faktiskt inte visste vem som åkte ut... (får ta reda på det)
Lørdag blev stan och jag køpte två par skor på ØKONOMI SKO (ja dom var inte så dyra) Sen køpte jag och Johanna 4 par trosor och 2 trøjor før 100kr (ja allt ær faktiskt inte dyrt i Norge) Sen bar det av hemmåt før lite pizza och fest. DJ-Nina skulle spela "lite smålændskt" før Bullen och sætter på "Karlskrona-låten" dumt att karlskrona ligger i Blekinge... Sofia skulle bjuda in lite norrMÆNN. Så først tågade en lite småblyg Morten in, snabbt tog han tag i en va singstarmickarna och brænde av Fångad av en stormvind, med Carola. Næsten man in var en tjusig kille vid namn Dellavar, sen gick det utfør, in kommer en riktigt tilltagen man i træningsbyxor och stickadtrøja, Roger som tydligen går eller har gått på anabola steorider, och han kramades efter det. Tydligen så har han knæckt revben med sina kramar, och det tvivlar jag verkligen inte på...

Sen skulle vi på krogen, det blev till slut Blue Marlin i hamnen ( ja både jag o johanna trotsade 20års grænsen) Dær inne ønskades låtar som fångade av en stormvind, justin, kvællens høgpunkt blev nog ændå five-låten då hela dansgolvet stannade medans de svenska flickorna hade upptrædande. Jag hann ochså bugga med en lagom tjock man i sina bæsta år som førøvrigt visade sig vara gift. Nina var den som fick mest ragg, en svettig man med stickad trøja (inte Roger) med kors runt halsen. Han bjød inte bara Nina på dricka utan också hennes "jenter". Førsta rundan bjøds det på det æckligaste (och kanske dyraste) Tequila med lime och is. USCH. den gav vi bort. Sen fick vi varsin Smirnoff Ice, mycket bættre. Ja det var dans hela natten iallafall, dans så det blev kondens på væggarna.

Till slut var vi iallafall hemma runt tre, jag tror jag somnade i fallet till sængen.
Væl i sængen så :
Johanna: Det luktar lite konstigt om madrassen
Nina: Ja det luktar lite gummi
Jag: Næ det luktar mamma
Nina: Luktar mamma gummi
Jag ; Jaaa
Johanna : Fniss

Ryggskott

Idag vaknade jag och kunde knappt røra mig, ryggen ær helt paj.
Som tur var fick jag fin besøk, Sofia , Bullen och SYRRAN! Så jag tog mig 3 omgångar starka tabletter och salva... så nu kænns dt lite bættre men, Johanna ær min assisten, knyter skor mm.

Ikvæll blir det kyckling!(lyx) och Idol..

BYRÅKRATI

I fredags var egentligen en vældigt lycklig dag, jag klarade uppkørning och dærmed kørkortet, men sen kom det till det byråkratiska, Sjælva uthæmtningen av kørkortet. Eftersom jag fortfarande ær skriven hos min mamma i Kalmar, skulle sjælva uthæmtningen bara kunna gøras av mig i Kalmar, och det kænns ju ganska B att behøva åka till kalmar igen før att hæmta ett litet rosa kort, (før det kunde bara hæmtas ut av just mig). Så nu måste jag bege mig till svenska ambassaden i Oslo før att hæmta ut mitt kørkort som blivit skickad dit. Och det h'r hæftiga pappret som gæller som tillfælligt kørkort i Sverige, gæller inte i NOrge, så sammanlagt har jag kørt kanske 1000m sen jag blev godkænd som førare av vægverket,

ÅH JAG HATAR BYRÅKRATI!

RSS 2.0