Lite update!

Har kommer ett ganska langt inlagg, skulle jag tro!

Kommer knappt ihag vad jag skrev om sist, vi ar i Adelaide nu, vagen dit har gatt fran Melbourne, via Great ocean road.

Fran Melbourne, sa akte vi en tur tillsammans med 6 andra europeer...
Vi blv upphamtade i en lite skolbuss och sen var vi "on the road"  varan guide och chauffor hette Foggy och var en valdigt fargstark manniska.

Forsta dagen akte vi langs kusten precis intill havet, sag De Tolv apostlarna som bara var atta, suggan och kultingarna, London Bridge och vilda koalor och kangrus. Pa natten sov vi i en liten by pa hostell tillsammans med hela gruppen.

Dag tva var nastan den basta, da klattrade vi i berg, ett riktigt hogt berg, med en makalos utsikt frisikt i minst 5 mil, sen akte vi vidare till delstatsen storsta vattenfall ocksa det valdigt vackert.
Kvallen slutade i en annu mindre stad, hemma hos Sonja pa hennes "hemma hos- hostel" Dar blev det OZ-BBQ och en himla trevlig stammning.

Dag tre, red jag, Johanna tillsammans med den tyska killen. Johanna var ganska radd i borjan och fick en lite tjock hast som hette Ben, vi red ut i skogen, som kandes som ett sagolandskap. Travade lite och sen hem igen till garden, dar vi blev upphamtade av varan guide Foggy. Sen var det gasen i botten till Adelaide, med ett stopp, Vingard.
Dar smakade vi lite vin och kopte aven en flarra for 5 dollar:) Sen var vi strax framme pa varat hostell Hostel 109. Snabb incheckning och en dusch senare var vi pa stan tillsammans ed dom andra, kakade lite  kinakak med ganget, sen hem och tvardacka.


Konstaterande!!! Australien har internet som varsta U-landet. Blir inga bilder pa bloggen.... utan bara pa facebook till vi kommer till Johanna eller sa...

Forrsten sa betyder matilda sovsack pa Aussie-slang.

/Walzing sovsack med mig!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hoho vad fint ni verkar ha det! Här i K-town är det kallt som satan och gråare än gråast, men på lördag far jag med familjen leife till Bästkusten för att hälsa på La familia och sen avsluta på måndagen med Ullaredsbesök innan bilen går tillbaka till Ostarnas kust och tillbaka till gråheten...



Ha det kalas! Jag saknar er! Puss

2010-11-18 @ 12:45:00
URL: http://gerty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0