MOUNT ISA, QUEENSLAND, OZ!

Nu har vi varit ute nastan en vecka med vanen!
Under den veckan har vi hunnit med en hel del, typ 380 mil eller sa. Soluppgang och nedgang over eyers rock, Kings Canyon. Campa pa diverse campingar  kort i diverse byar med 300 invanare, atit kangru, traffat trevliga och hjalpsamma manniskor. Sett en hel del djur langs vagen, bade levande och doda.

Allt har varit frid och frojd till igar, da fick vi ett stenskott i framrutan (vilket betyder att det kommer bli dyrt... )hur dyrt vet vi inte annu, ska kolla upp det ju narmare i vi kommer malet...
Sa igar var en ganska deppig dag, nar vi slog lager i Queenslands forsta by med 300 invanare, en mack, en camping, en bar och ett motell.

Vi kopte varsin dricka for att kunna ta del av AC, Tvn och lite tidningar, da kom tva stycken aussies fram till oss och bjod in oss pa ol! HAHA  skitroliga var dom, men sa fruktansvart troga pagar! Dar satt vi iallafall pa motellets altan och drack folkol och forsokte beratta om sverige, dom tyckte allt lat skitbra, sa om dom inte varit sa fruktansvart patriotiska hade dom flyttat till Sverige nar nasta plan gick !

Nu ar vi i en "stad" Mount Isa... stod i lonely planet att det var en stad fylld med cowboys och att det 2008 borjat annonserats pa kusterna efter tjejer, for att det var sadan overflod pa man i denna staden.... 
 
Har ar vi iallafall i nagra timmar, for att ata, tanka och data-data, sen ska vi vidare emot kusten!!!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Men har ni ingen försäkring som täcker stenskottet?? Isf blir det nog inte jättedyrt.....



Överflöd på män....Dit borde ju alla singelbrudar i Svea åka...eller? Kanske inte.

2010-11-26 @ 10:48:21
URL: http://gerty.blogg.se/
Postat av: Agnes

Tack för vykortet som jag nyss hittade i brevlådan! :)

2010-11-30 @ 17:06:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0