Surprise

Nu ar vi hlt oväntat i München, Tyskland...
Hit kom vi för att det var sa tjockt i barcelona pa hostell och tag.. tyvarr var vi tvunga att lamna Paris en dag tidiagre pga platsbrist pa taget. Hit kom vi iallafall i morse kl.9 efter 12 timmar i sittkupe tillsammans med tva pratglad kongoleneser och en tysk/fransk tjej.

Igar sag vi Notre Dame, där var vi pa gudstjänst (katolsk pa franska) och Kalle tog nattvarden. Sedan akte vi vidare till Louvren, vi gick inte in utan bara gick runt lite i köpcentret under och lite utanför, Sen gick vi igenom en jättevacker park. Vidare mot champ elysse. Sen tog vi metron tillbaka till montmarte (där vi faktiskt bott!!!) Och gick till en mysig restaurang, där servitrisen faktiskt var svensk, kom vi fram till, sa istllet för att försöka beställa mat pa franska, fick vi mey översatt och beställde pa stockholmska.


Paris har varit fantasiskt och jättevackert!!!

Idag har vi ängnat oss üt att sova... duscha och käcka lite, Kalle är eld o lagor över att var ai tyskland och hoppas pa döner kebap, pa vagen ner til stan gick vi och der, die och dassade saker...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0